Publicația industriei TECH regionale

AIMS SalaryMap: Lansare studiu salarial – Iași, 5 februarie

Întâlnire regională organizată de AIMS Timișoara, în parteneriat cu Fab Lab Iași și PINmagazine pentru lansarea studiului salarial în industria IT & Outsourcing.
2018 este anul unor schimbări profunde, multe dintre ele provocate de turbulențele legislative de la finalul anului trecut.
În acest context nesigur și tulbure, AIMS International Romania își propune, prin studiul salarial AIMS SalaryMap, să aducă mai multă claritate asupra subiectelor care-i preocupă în acest moment pe toți managerii și specialiștii în resurse umane:

  • Cum s-a aplicat transferul contribuțiilor sociale și de sănătate de la angajator la angajat
  • Cum arată acum salariile brute pe piața din Iași, respectiv România
  • Care sunt previziunile companiilor pentru anul în curs și pentru 2019 – în ce privește evoluția salariilor și a numărului de angajați

În acest sens, la eveniment vor fi prezentate detalii despre studiu și cum poate acesta să aducă plus valoare realității unei companii din cele două domenii (dezvoltare software și outsourcing), despre modalitatea de participare și raportarea datelor. Invitatii sunt lideri de opinie, HR manageri, site manageri din zona IT si Outsourcing.
Atenție! Cuprinde conținut explicit de date salariale din realitatea anului 2017.
Detalii eveniment: AICI

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.