Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
AIMS SalaryMap: Lansare studiu salarial - Iași, 5 februarie - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

AIMS SalaryMap: Lansare studiu salarial – Iași, 5 februarie

Întâlnire regională organizată de AIMS Timișoara, în parteneriat cu Fab Lab Iași și PINmagazine pentru lansarea studiului salarial în industria IT & Outsourcing.
2018 este anul unor schimbări profunde, multe dintre ele provocate de turbulențele legislative de la finalul anului trecut.
În acest context nesigur și tulbure, AIMS International Romania își propune, prin studiul salarial AIMS SalaryMap, să aducă mai multă claritate asupra subiectelor care-i preocupă în acest moment pe toți managerii și specialiștii în resurse umane:

  • Cum s-a aplicat transferul contribuțiilor sociale și de sănătate de la angajator la angajat
  • Cum arată acum salariile brute pe piața din Iași, respectiv România
  • Care sunt previziunile companiilor pentru anul în curs și pentru 2019 – în ce privește evoluția salariilor și a numărului de angajați

În acest sens, la eveniment vor fi prezentate detalii despre studiu și cum poate acesta să aducă plus valoare realității unei companii din cele două domenii (dezvoltare software și outsourcing), despre modalitatea de participare și raportarea datelor. Invitatii sunt lideri de opinie, HR manageri, site manageri din zona IT si Outsourcing.
Atenție! Cuprinde conținut explicit de date salariale din realitatea anului 2017.
Detalii eveniment: AICI

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.