A

AIMS SalaryMap: Lansare studiu salarial – Iași, 5 februarie

Întâlnire regională organizată de AIMS Timișoara, în parteneriat cu Fab Lab Iași și PINmagazine pentru lansarea studiului salarial în industria IT & Outsourcing.
2018 este anul unor schimbări profunde, multe dintre ele provocate de turbulențele legislative de la finalul anului trecut.
În acest context nesigur și tulbure, AIMS International Romania își propune, prin studiul salarial AIMS SalaryMap, să aducă mai multă claritate asupra subiectelor care-i preocupă în acest moment pe toți managerii și specialiștii în resurse umane:

  • Cum s-a aplicat transferul contribuțiilor sociale și de sănătate de la angajator la angajat
  • Cum arată acum salariile brute pe piața din Iași, respectiv România
  • Care sunt previziunile companiilor pentru anul în curs și pentru 2019 – în ce privește evoluția salariilor și a numărului de angajați

În acest sens, la eveniment vor fi prezentate detalii despre studiu și cum poate acesta să aducă plus valoare realității unei companii din cele două domenii (dezvoltare software și outsourcing), despre modalitatea de participare și raportarea datelor. Invitatii sunt lideri de opinie, HR manageri, site manageri din zona IT si Outsourcing.
Atenție! Cuprinde conținut explicit de date salariale din realitatea anului 2017.
Detalii eveniment: AICI

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.