Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Aggranda preia RPA Box pentru a accelera programele de automatizare ale companiilor din întreaga lume

Aggranda preia RPA Box-pinmagazine

Aggranda, partner UiPath în dezvoltarea roboților software care automatizează activitățile repetitive din munca de zi cu zi, a preluat RPA Box, una dintre primele companii românești de consultanță în Robotic Process Automation (RPA). Prin această mișcare, Aggranda își consolidează poziția pe piața globală de furnizori de automatizări, fiind deja activă pe trei continente.

Achiziția are la bază strategia Aggranda de a crește resursele disponibile și expertiza echipei, pentru a accelera accesul clienților la automatizări complexe și fiabile. Prin alăturarea know-how-ului celor două companii, echipa extinsă de profesioniști își va spori capacitatea de a livra rapid automatizări de calitate și soluții avansate care susțin companiile să își atingă obiectivele de business și transformare digitală.

În prezent, Aggranda oferă servicii de automatizări companiilor din SUA, Marea Britanie, Germania, Franța, Austria, Portugalia, România și alte țări. Portofoliul de clienți include organizații puternice cu venituri anuale de peste 1MLD de dolari, lideri de piață și companii în dezvoltare, precum Ministerul Agriculturii din SUA, Sunrun, Chloride, BMS Group, Liaison, OMV Austria, BA Glass, și INSEAD.

De cealaltă parte, RPA Box, fondată acum cinci ani de doi foști angajați UiPath, dezvoltă automatizări complexe pentru companii mari din Europa.

Potrivit lui Cristian Ignat, CEO și fondator Aggranda, RPA Box beneficiază de o reputație excelentă în rândul clienților. Compania este recunoscută pentru  echipa sa de specialiști în tehnologie și pentru orientarea permanentă către oferirea de soluții integrate care să răspundă nevoilor clienților.

Obiectivul nostru este să oferim clienților automatizări stabile și de calitate, cu ajutorul celor mai bune tehnologii. Prin unirea forțelor Aggranda și RPA Box, ne consolidăm expertiza și capacitatea de a dezvolta rapid soluții de automatizare complexe. În paralel, vom continua să investim în dezvoltarea Link, noul nostru produs. Link oferă companiilor o modalitate facilă de gestionare și automatizare a proceselor de business, într-un singur dashboard, asigurând angajaților o experiență confortabilă”, explică     Cristian Ignat, CEO & Fondator Aggranda.

“Pentru RPA Box este un pas firesc să ne unim forțele cu Aggranda. Preocuparea de a ne susține permanent clienții să își eficientizeze procesele și business-ul este doar unul dintre multele puncte în comun adânc înrădăcinate în ADN-ul  ambelor companii.”, concluzionează Tudor Tache, CEO RPA Box.

Aggranda plănuiește consolidarea globală în industria automatizării

Achiziția RPA Box se înscrie în strategia Aggranda de a deveni un furnizor de top de servicii de automatizare, la nivel global. Compania intenționează să își continue creșterea accelerată în Europa și SUA, concentrându-se în continuare pe parteneriatul cu UiPath și consolidarea serviciilor pentru a susține organizațiile din întreaga lume să aducă mai multă valoare prin automatizare.

Cu ajutorul roboților software, Aggranda a salvat clienților săi peste 200.000 de ore de muncă manuală și repetitivă, ajutând angajații să fie mai productivi și împliniți. În paralel, compania investește în educație și organizează anual stagii de internship pentru mai bine de 100 de absolvenți din întreaga lume. În prezent, mai mulți foști interni Aggranda ocupă funcții cu nivel decizional în cadrul mai multor companii de top.

*** 

Despre Aggranda 
Aggranda oferă servicii integrate de automatizare care susțin organizații din întreaga lume în proiectele de transformare digitală și scalare a business-ului. Compania dezvoltă roboți software care degrevează angajații de sarcinile repetitive și monotone și le permit să se concentreze pe activități de impact, care le aduc mai multă satisfacție. Misiunea Aggranda este să creeze mai mult timp pentru oameni și valoare pentru companii.

Aggranda construiește roboți software pentru lideri internaționali din domeniile: financiar și contabilitate, resurse umane, logistică, asigurări și telecomunicații. 

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Creativitate la locul de munca, pinmagazine

Modele actuale de management nu stimulează creativitatea la locul de muncă

Managerilor le place să vorbească despre a avea echipe creative, oameni creativi sau idei creative – dar cea mai mare parte din discursurile astea sunt goale de conținut. Așa cum confundăm „strategia” (care este o viziune pe termen lung) cu „operațiunile” (care este execuția de zi cu zi a strategiei), la fel confundăm adesea „asta a fost creativ!” cu „acesta este ceva care a făcut niște bani pentru noi, probabil dintr-un accident fericit.” 

Dragos Panainte, pinmagazine

2024 – Pledoarie pentru Reconectare

Iată-ne ajunși (și) la final de 2023. Un an provocator pentru culturile organizaționale – burnout, great resignation, quiet quitting & mental health – au fost