Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Acceleratorul BCR-InnovX adaugă 10 locuri în program pentru start-up-urile care oferă soluții inovatoare in tehnologie în contextul Covid-19 - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Acceleratorul BCR-InnovX adaugă 10 locuri în program pentru start-up-urile care oferă soluții inovatoare in tehnologie în contextul Covid-19

Programul se desfășoară exclusiv online

 BCR-InnovX, programul de accelerare a afacerilor din tehnologie, adaugă încă 10 locuri în programul de incubare din București pentru start-up-urile care oferă soluții inovatoare în tehnologie pentru provocările din domeniile sănătate, social și economic induse de Covid-19. În total, vor putea fi selectate până la 30 de firme în programul de incubare.

Antreprenorii care au soluții tehnologice pentru actualul context se pot înscrie în program până la sfârșitul zilei de 29 martie, ora 17:00 pe www.bcr.ro/accelerator

Înscrierile startup-urilor tehnologice care oferă soluții pentru provocările induse de Covid-19 vor trece prin același proces de evaluare al acceleratorului de business BCR-InnovX. Școala Informală de IT, partener strategic al acceleratorului, va aloca, pentru o perioadă pre-determinată de timp, echipe de programatori și ingineri tehnici pentru firmele care doresc să atingă nivelul de dezvoltare tehnologică (TRL) 4 sau 6 în contextul Covid-19.

“Subiectul pandemiei ne îngrijorează pe toți, însă acum, mai mult ca oricând, este important să continuăm să susținem companiile inovatoare din tehnologie. Căutăm soluții care să ajute rapid domeniile critice afectate, precum sănătate, educație, social și economic, pe care putem să le sprijinim să-și accelereze implementarea și scalarea”, spune Ana-Maria Crețu, Coordonator programe start-up-uri BCR.

“Noi avem misiunea să ajutăm start-up-urile din tehnologie și vom continua să facem acest lucru și în actualul context. Fiind un program axat pe noile tehnologii, InnovX era deja pregătit cu toate tool-urile necesare pentru a desfășura toate activitățile programului exclusiv online. Adaptăm permanent programul BCR-InnovX la nevoile antreprenorilor din tehnologie și credem că este vital să găsim și să susținem soluții care să ajute oamenii să treacă cu bine peste această perioadă”, spune Daniel Dumitrescu, CEO InnovX.

Programul de incubare de două săptămâni al BCR- InnovX va include: 1. Workshop de leadership, 2. Workshop investiții, 3.Workshop de branding, 4. Curs redactare business plan, 5. Program de mentorat de la antreprenori experimentați și de la echipa de management BCR. 

Programul de accelerare include:

  • Cursuri online pe platforma de conținut educational antreprenorial edX.org for Business, create de Massachusetts Institute of Technology și Universitatea Harvard
  • Cursuri și sesiuni de mentorat pe platforma online Mevo
  • Sesiuni de mentorat unu la unu cu experți din diverse industrii
  • Instrumente online și metodologii personalizate de învățare testate la cele mai înalte niveluri, pentru a asigura succesul afacerilor: Live Plan, Blue Ocean Strategy, Strategyzer sau DE-Toolbox 
  • Accesarea granturilor europene și naționale: The EIC Accelerate Program, Fast Track to Innovation (administrate de Agenția Executivă pentru IMM-uri) sau the Proof of Concept Program (Programul Operațional Regional).
  • Parteneri din tehnologie care oferă workshop-uri online și offline: Microsoft, UiPath, Modex 
  • Standuri fizice sau virtuale la conferințele globale Startup Grind 
  • Start-up-urile își pot putea testa și valida businessul în cadrul BCR sau în alte corporații mari
  • Workshop-uri restrânse cu experți din diferite domenii: finanțe, drept, proprietate intelectuală, marketing, branding, negocieri sau vânzări 

Acceleratorul BCR-InnovX este un program dedicat afacerilor din tehnologie care dezvoltă soluții dedicate pentru domenii precum: cyber-security, fintech, inteligență artificială, învățare automată, robotică, cloud, automatizare sau microservicii. Acceleratorul are o curriculă adaptată companiilor cu potențial de scalare internațională și o rețea globală de parteneri și mentori cu experiență în astfel de programe.

Acceleratorul este un proiect realizat în parteneriat cu UiPath, Microsoft, Startup Grind in partnership with Google for Startups, Mindspace și European Center for Services Investments and Financing (ECSIF). BCR acoperă costurile pentru toate bursele alocate antreprenorilor din acest proiect, cursurile și costurile logistice. 

Mai multe detali despre Acceleratorul BCR-InnovX: www.bcr.ro/accelerator


Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.