Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
ACADEMIA TINERI DE SUCCES ŞCOALA DE VARĂ 2019, Iași

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

ACADEMIA TINERI DE SUCCES ŞCOALA DE VARĂ 2019, Iași


Știi ce vrei să faci în carieră și în viață?
Știi cum să ajungi unde ți-ai propus?
Indiferent de răspunsuri, vino în asociația Tineri de Succes!


Ce este Școala de Vară a tinerilor de succes?
O academie alternativă în care îți poți dezvolta competențe prin participarea la programe non-formale și informale.

Prin organizarea acestor seminarii, vrem să formăm atitudinea și competențele necesare integrării rapide şi uşoare pe piața muncii și atingerii SUCCESULUI în viață.

Ce scop are?
Scopul este de a ajuta tinerii de toate vârstele să-și dezvolte competețele necesare pentru a reuși atât în plan profesional, cât și personal, devenind astfel de SUCCES.

Cui se adresează?
• Tinerilor (de toate vârstele) care vor să fie de succes,
• Celor care vor să se dezvolte,
• Celor care vor să pună în aplicare baza teoretică pe care au învățat-o,
• Celor care sunt sau vor să devină antreprenori/freelanceri,
• Elevilor și studenților.

Ce punem la dispozitie?
◇ Seminarii și workshop-uri
◇ Conferințe
◇ Consiliere și orientare
◇ Instrumente de dezvoltare personală

Beneficii :
▪ Participarea gratuită la toate programele noastre,
▪ Comunitate de tineri cu preocupări similare,
▪ Specialiști și mentori care te pot consilia,
▪ Un mediu în care poți experimenta, greși și te poți perfecționa.


Seminarii și workshop-uri:
1) 9 iulie – Orientare în carieră
2) 16 iulie – Cine sunt eu?
3) 23 iulie – Branding personal
4) 30 iulie – Comunicare și relații de success
5) 6 august – Public Speaking
6) 13 august – Cheltuitor profesionist vs Investitor profitabil
7) 20 august – Arta vânzărilor

Evenimentele vor avea loc săptămânal, la datele menționate mai sus, în intervalul orar 14:00 – 17:00, la Fab Lab Iași.

Participarea la workshopurile noastre garantează distracția, activitățile interactive de echipă și dialogul cu invitații din diferite domenii profesionale care sunt pregătiți să devină mentorii tăi!

La final, pentru a încheia cu SUCCES….
!!! BOOTCAMP- Tabără de Joc, Distracţie și Educaţie !!!

BOOTCAMP TINERI DE SUCCES este tabăra care răsplatește eforturile celor care au investit timp și energie în dezvoltarea lor personală și în formarea competențelor de succes.

Te inspiră ceea ce ai citit?
Ești în Iași în iulie și august?


Te invităm să îți creezi o mentalitate benefică și orientată spre viitor și performanță în cadrul ACADEMIEI TINERI DE SUCCES- Școala de Vară desfăşurată în perioada iulie-august 2019, la Iași!

Despre Tineri De Succes

Asociația TINERI DE SUCCES este o organizatie nonguvernamentală cu și pentru tineri care crează programe de orientare educațională în carieră pentru cei care doresc să-și descopere și formeze competențele pentru SUCCESUL în integrarea pe piața muncii.

 Programele de formare se desfășoară în cadrul Cluburilor TINERI DE SUCCES din Bucuresti, Iași și Suceava. Implicându-se, tinerii au ocazia să-și descope calitățile, să-și dezvolte aptitudinile și să elaboreze și să coordoneze proiecte, învățând și exersându-și compențele profesionale.Date de contact

Afla mai multe detalii aici.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.