Publicația industriei TECH regionale

A apăruta platforma Orasulcreatorilor.com – un ”catalog” al creativilor ieșeni din diverse domenii

Orasulcreatorilor.com este prima platformă dedicată creatorilor ieșeni. Realizată de către comunitatea creativă locală, cu sprijinul Destination IAȘI și Namogo, platforma e locul unde poți să descoperi și să te conectezi cu creatori din cele 12 sectoare ale industriilor creative din Iași.

Rolul său este de a dezvolta și energiza comunități, de a promova oamenii care creează produse și servicii în economia creativă locală și de a încuraja colaborarea între ei. Ne dorim ca platforma să fie principalul loc în care să descoperi cu cine poți face echipă în următorul proiect și, împreună, să ajutăm antreprenorii locali să-și crească business-urile în Iași.

Platforma va fi actualizată în timp cu noi funcționalități bazate pe feedback-ul vostru, așa că ne puteți scrie oricând la [email protected]

Dacă ești creator, te poți înscrie acum la https://orasulcreatorilor.com/creeaza-profil

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.