Publicația industriei TECH regionale

7000 de candidați: record nou de participare la Târgul de Cariere din Iași

Târgul de Cariere Iași a avut loc pe 12 și 13 octombrie la Palas Mall. La această ediție a evenimentului, 7.000 de candidați au interacționat cu cele peste de 60 de companii. Au fost disponibile peste 2.000 de locuri de muncă din domeniul Inginerie, Resurse Umane, Call Center, Marketing, Retail, Administrativ sau Juridic, din categoria entry-level, nivel mediu și avansat.
 
Printre angajatori s-au numărat companiile Accenture, AlmavivA Services, Conduent, ESET, Faurecia, Firecredit, Lidl, SCC Services Romania, Alten Romania, Amazon, Assystem Technologies Romania, Bosch Automotive, Cenit, DB Schenker, eZLO, Leroy Merlin, NuRD, Porsche Engineering, Residence Hotels, VEO Worldwide Services, WSP și Xerox Romania, care au pregătit oferte atractive pentru candidați.
 
Participanții la eveniment au testat portalul pentru compararea salariulului în timp real, prin aplicația Paylab, prezentată de eJobs. Prin intermediul eJobs a fost implementată și noutatea acestui târg și anume digitalizarea CV-ului. Candidații au putut să-și depună CV-ul în câteva secunde la compania unde vor să se angajeze.
 
Majoritatea tinerilor au fost interesați de locuri de muncă din domeniile Office și Back-office, IT Software, Administrativ, Retail, Management.
“Târgul de Cariere Iași din această toamnă a stabilit un nou record pentru noi ca organizatori. 7000 de persoane au fost interesate să se angajeze, iar acest lucru este unul îmbucurător. Candidații au fost receptivi în ceea ce privește procesul de digitalizare a CV-ului, iar companiile au interacționat mult mai ușor cu aceștia. Faptul că 7000 de candidați au venit la Târgul de Cariere Iași în cele două zile de eveniment demonstrează că persoanele care doresc să aibă un loc de muncă sunt active și vădit interesate de viitorul acestora.” a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.
Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă.
Mai multe informații despre eveniment găsiți pe www.targuldecariere.ro/iasi
Dacă vrei să afli mai multe detalii despre evenimente, click aici. 

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).