Publicația industriei TECH regionale

7000 de candidați: record nou de participare la Târgul de Cariere din Iași

Târgul de Cariere Iași a avut loc pe 12 și 13 octombrie la Palas Mall. La această ediție a evenimentului, 7.000 de candidați au interacționat cu cele peste de 60 de companii. Au fost disponibile peste 2.000 de locuri de muncă din domeniul Inginerie, Resurse Umane, Call Center, Marketing, Retail, Administrativ sau Juridic, din categoria entry-level, nivel mediu și avansat.
 
Printre angajatori s-au numărat companiile Accenture, AlmavivA Services, Conduent, ESET, Faurecia, Firecredit, Lidl, SCC Services Romania, Alten Romania, Amazon, Assystem Technologies Romania, Bosch Automotive, Cenit, DB Schenker, eZLO, Leroy Merlin, NuRD, Porsche Engineering, Residence Hotels, VEO Worldwide Services, WSP și Xerox Romania, care au pregătit oferte atractive pentru candidați.
 
Participanții la eveniment au testat portalul pentru compararea salariulului în timp real, prin aplicația Paylab, prezentată de eJobs. Prin intermediul eJobs a fost implementată și noutatea acestui târg și anume digitalizarea CV-ului. Candidații au putut să-și depună CV-ul în câteva secunde la compania unde vor să se angajeze.
 
Majoritatea tinerilor au fost interesați de locuri de muncă din domeniile Office și Back-office, IT Software, Administrativ, Retail, Management.
“Târgul de Cariere Iași din această toamnă a stabilit un nou record pentru noi ca organizatori. 7000 de persoane au fost interesate să se angajeze, iar acest lucru este unul îmbucurător. Candidații au fost receptivi în ceea ce privește procesul de digitalizare a CV-ului, iar companiile au interacționat mult mai ușor cu aceștia. Faptul că 7000 de candidați au venit la Târgul de Cariere Iași în cele două zile de eveniment demonstrează că persoanele care doresc să aibă un loc de muncă sunt active și vădit interesate de viitorul acestora.” a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.
Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă.
Mai multe informații despre eveniment găsiți pe www.targuldecariere.ro/iasi
Dacă vrei să afli mai multe detalii despre evenimente, click aici. 

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.