Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Barrier Vacuum Bags, producător de pungi vid din Iași, își extinde operațiunile: sediu nou și echipă mai mare

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Barrier Vacuum Bags, producător de pungi vid din Iași, își extinde operațiunile: sediu nou și echipă mai mare

Barrier Vacuum Bags, producător din Iași de pungi de vid (vacuum) cu barieră, specifice pentru aparatele de vidat, anunță mutarea operațiunilor într-un sediu nou, situat în Parcul Industrial Miroslava din Iași (Str. Păcii, Loc. Brătuleni). Noul spațiu este construit după o arhitectură modernă și are o suprafață de aproximativ 600 de metri pătrați. Amenajarea sa a presupus o investiție de 500.000 de euro.

Clădirea a fost proiectată de un arhitect care a integrat principiile și valorile companiei, astfel încât construcția să reprezinte cât mai bine Barrier Vacuum Bags. Stilul folosit este unul sobru și modern în același timp, cu suprafețe vitrate mari, care arată deschidere și perspectivă nouă.

Sediul integrează atât partea de birouri, respectiv operațiunile logistice, cât și hala de producție, fiind dispus pe două nivele.

Odată cu această relocare, prin proximitatea față de șoseaua de centură a Iașiului, Barrier Vacuum Bags a reușit să organizeze mai bine atât fluxul de producție, cât și pe cel operațional, ajungând la rezultate de lucru și financiare mai bune.

„Ne doream mutarea într-un nou sediu tocmai pentru a optimiza și mai mult procesul de producție, dar și activitatea colegilor din birouri. Este o creștere care a venit în mod natural, de aceea am și ales să construim un sediu nou, care să ne reprezinte în totalitate. De anul acesta vom începe și creșterea echipei, cu persoane pentru poziții de management. Suntem pe un plan de creștere, iar acest lucru nu este decât rezultatul muncii asumate pe care o depunem și a faptului că prin fiecare comandă onorată scopul nostru este să ne mulțumim clienții”, a declarat Marius Veleșcu, fondator și CEO Barrier Vacuum Bags.

Clădirea urmează să fie echipată cu panouri fotovoltaice, pompe de căldură și ventilație cu un sistem automatizat.

Miza pentru 2020 – creșterea echipei și optimizarea operațiunilor

Compania planifică pentru anul acesta extinderea în special în ceea ce privește operațiunile, structurarea activității și divizarea pe mai multe departamente. De aceea, are în vedere și creșterea numărului de angajați. În prezent, echipa Barrier Vacuum Bags este formată din nouă persoane, la care se vor adăuga patru specialiști pentru poziții de management, în departamentele de marketing și financiar.

Cifra de afaceri pentru anul 2019 a ajuns la aproximativ 1,2 milioane de euro, iar pentru 2020 compania își propune o creștere de 10%.

Barrier Vacuum Bags operează atât pe piața din România, cât și pe piețe din străinătate, pentru companii precum Amazon în Germania, Marea Britanie și Franța, și este singura companie din

regiunea Moldovei care produce pungi vid (vacuum) cu barieră pentru aparate de vidat. Compania mai are în portofoliu și alte produse, disponibile pe https://www.pungi- consumabile.ro/.

***

Despre Barrier Vacuum Bags

Barrier Vacuum Bags este o companie cu capital românesc, producătoare de pungi vid (vacuum) cu barieră pentru aparate de vid. Este singura de acest tip din Moldova, astfel că operează atât pe plan local, cât și în alte țări din Europa.

Clienții pe care îi vizează sunt din sectorul alimentar, dar și automotive sau aerospace, unde a avut colaborări cu Aerostar Bacău, Airbus Helicopters Romania.

Compania produce și pungi antistatice ESD pentru ambalarea componentelor electronice. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul companiei, https://vacuum-bags.ro/ sau pe https://www.pungi-consumabile.ro/.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Creativitate la locul de munca, pinmagazine

Modele actuale de management nu stimulează creativitatea la locul de muncă

Managerilor le place să vorbească despre a avea echipe creative, oameni creativi sau idei creative – dar cea mai mare parte din discursurile astea sunt goale de conținut. Așa cum confundăm „strategia” (care este o viziune pe termen lung) cu „operațiunile” (care este execuția de zi cu zi a strategiei), la fel confundăm adesea „asta a fost creativ!” cu „acesta este ceva care a făcut niște bani pentru noi, probabil dintr-un accident fericit.” 

Dragos Panainte, pinmagazine

2024 – Pledoarie pentru Reconectare

Iată-ne ajunși (și) la final de 2023. Un an provocator pentru culturile organizaționale – burnout, great resignation, quiet quitting & mental health – au fost