Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
5 noi startup-uri se alătură Orange Fab - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

5 noi startup-uri se alătură Orange Fab

Orange Fab anunță 5 noi startup-uri care se alătură programului de accelerare. Numărul total de colaborări ajunge astfel la 21, după 2 ani și jumătate de funcționare.

Prin Orange Fab, startup-urile pot accesa cele mai noi tehnologii, pot lucra în 6 dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie din țară prin Hub Pass, au susținere pentru dezvoltarea produselor, precum și acces în rețeaua de distribuție Orange și Orange Business Services. 

Cele 5 startup-uri nou intrate în programul Orange Fab dezvoltă soluții în domenii precum Oameni și viitorul locurilor de muncă, 5G și Rețelele viitorului, Securitate și Orașe inteligente:

§  Nestor este o platformă cloud ce folosește inteligența artificială pentru a facilita colaborarea în echipă. De asemenea, crește nivelul de transparență și prezice în timp real potențiale oportunități și riscuri la nivel organizațional.

§  Bunnyshell este dedicat echipelor tehnice, oferind posibilitatea de a administra și adapta arhitecturile aplicațiilor prin două soluții – Site Reliability Robot și DevOps Tools. Robotul facilitează monitorizarea, alertarea și optimizarea continuă a oricărui tip de server iar DevOps Tools le permite utilizatorilor să gestioneze fiecare server dintr-o arhitectură cloud, folosindu-se doar de platforma Bunnyshell.

§  Polyfazer susține încărcarea mașinilor electrice și hibride plug-in prin stații de încărcare inteligente, portal pentru utilizatori și aplicație mobilă ce permite identificarea și accesarea rapidă a stațiilor de încarcare libere din proximitate.

§  SecurifAI utilizează algoritmi de inteligență artificială care automatizează în timp real analiza sistemelor clasice de supraveghere video, acoperind scenarii precum detectarea, recunoașterea și anonimizarea feței, detectarea pulsului, identificarea emoțiilor faciale, a evenimentelor anormale, a bagajelor abandonate, citirea numărului de înmatriculare auto etc.

§  Acquainted este un sistem de schimb și management al datelor de contact. Contactele în Acquainted sunt dinamice, actualizate în timp real cu schimbările celorlalți, indexate automat și împărtășite fără efort.

„Suntem bucuroși să începem colaborarea cu cele mai noi 5 startup-uri Orange Fab. Deși programul se desfășoară pe o perioadă de un an, realitatea este că noi continuăm să lucrăm îndeaproape cu toate startup-urile care au intrat în program. Obiectivul nostru este să creăm un adevărat ecosistem de parteneri tech alături de care să tranformăm modul în care trăim și lucrăm. Acest model este unul de succes, iar anumite startup-uri chiar furnizează servicii pentru Orange” a declarat Monica Obogeanu, Startup Programs Manager în cadrul Orange România. 

Orange Fab oferă un program personalizat pentru a satisface nevoia de dezvoltare a fiecărui startup. Pentru mai multe detalii, accesați https://www.orangefab.ro/.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.