Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

26 iunie – Conferința Națională pentru Digitalizarea Sectorului Medical

În data de 26 mai 2022, începând cu ora 10, se va desfășura online prima ediție a Conferinței Naționale pentru Digitalizarea Sectorului Medical. Conferința are drept scop conturarea pașilor necesari pentru o mai bună cunoaștere a nevoilor sistemului medical din România și a modului în care aceste nevoi pot fi rezolvate prin soluții digitale inovative pentru creșterea calității serviciilor medicale oferite pacienților.

Conferința Națională pentru Digitalizarea Sectorului Medical creează contextul ideal pentru entitățile implicate în procesul de digitalizare a sistemului de sănătate de a discuta, colabora și identifica metodele potrivite de transformare digitală pentru organizațiile sanitare.

Organizatorii evenimentului, Asociația Smart Health Cluster și Quartz Matrix, își propun să aducă în prim plan importanța utilizării transformării digitale și tehnologiilor de securitate cibernetică pentru organizațiile sanitare din România în vederea creșterii calității actului medical și crearea unui mediu sigur și operativ pentru cei implicați în acest domeniu.

Evenimentul se va desfășura online, începând cu ora 10 și se adresează managerilor de spitale, directorilor medicali, responsabililor IT din spitale și clinici, precum și profesioniștilor direct interesați și implicați în dezvoltarea și modernizarea sistemului medical din România. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face în pagina dedicată evenimentului: https://www.quartzmatrix.ro/conferinta/.

Asociația Smart Health Cluster, înființată în anul 2020, are ca misiune integrarea provocărilor din domeniul sănătății și a tehnologiei informației în a crea cele mai bune soluții de gestionare a proceselor și managementul sistemului de sănătate, promovând astfel creșterea calității serviciilor medicale oferite pacienților. Clusterul nostru adună sub aceeași umbrelă un centru de cercetare, instituții de sănătate publică, companii care activează în domeniul digitalizarii, tehnologiei și ingineriei, precum și companii din domeniul serviciilor de formare în IT și consultanță în managementul proiectelor. Viziunea SHC este de a deveni un pol de excelenţă în tehnologia informației, cu precădere în domeniul sănătății, în vederea promovării utilizării tehnologiei moderne (ITC & Software), la scară largă, în medicină.

Quartz Matrix este o companie românească de tehnologie și inginerie, fondată în anul 1994, care are ca scop accelerarea transformării digitale în companiile și instituțiile din România. Quartz Matrix sprijină instituțiile și companiile din domeniul medical cu sisteme și servicii care eficientizează procesele complexe cu care se confruntă zilnic. Sisteme inteligente, concepute special pentru fluxurile de lucru specifice mediului sanitar, sunt utilizate de clienți din domeniul medical care le acordă încredere. Din anul 2020, Quartz Matrix este membru al Asociației Smart Health Cluster, cu care împărtășește obiective comune de implementare a tehnologiilor moderne în medicină.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.