2

26 iunie – Conferința Națională pentru Digitalizarea Sectorului Medical

În data de 26 mai 2022, începând cu ora 10, se va desfășura online prima ediție a Conferinței Naționale pentru Digitalizarea Sectorului Medical. Conferința are drept scop conturarea pașilor necesari pentru o mai bună cunoaștere a nevoilor sistemului medical din România și a modului în care aceste nevoi pot fi rezolvate prin soluții digitale inovative pentru creșterea calității serviciilor medicale oferite pacienților.

Conferința Națională pentru Digitalizarea Sectorului Medical creează contextul ideal pentru entitățile implicate în procesul de digitalizare a sistemului de sănătate de a discuta, colabora și identifica metodele potrivite de transformare digitală pentru organizațiile sanitare.

Organizatorii evenimentului, Asociația Smart Health Cluster și Quartz Matrix, își propun să aducă în prim plan importanța utilizării transformării digitale și tehnologiilor de securitate cibernetică pentru organizațiile sanitare din România în vederea creșterii calității actului medical și crearea unui mediu sigur și operativ pentru cei implicați în acest domeniu.

Evenimentul se va desfășura online, începând cu ora 10 și se adresează managerilor de spitale, directorilor medicali, responsabililor IT din spitale și clinici, precum și profesioniștilor direct interesați și implicați în dezvoltarea și modernizarea sistemului medical din România. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face în pagina dedicată evenimentului: https://www.quartzmatrix.ro/conferinta/.

Asociația Smart Health Cluster, înființată în anul 2020, are ca misiune integrarea provocărilor din domeniul sănătății și a tehnologiei informației în a crea cele mai bune soluții de gestionare a proceselor și managementul sistemului de sănătate, promovând astfel creșterea calității serviciilor medicale oferite pacienților. Clusterul nostru adună sub aceeași umbrelă un centru de cercetare, instituții de sănătate publică, companii care activează în domeniul digitalizarii, tehnologiei și ingineriei, precum și companii din domeniul serviciilor de formare în IT și consultanță în managementul proiectelor. Viziunea SHC este de a deveni un pol de excelenţă în tehnologia informației, cu precădere în domeniul sănătății, în vederea promovării utilizării tehnologiei moderne (ITC & Software), la scară largă, în medicină.

Quartz Matrix este o companie românească de tehnologie și inginerie, fondată în anul 1994, care are ca scop accelerarea transformării digitale în companiile și instituțiile din România. Quartz Matrix sprijină instituțiile și companiile din domeniul medical cu sisteme și servicii care eficientizează procesele complexe cu care se confruntă zilnic. Sisteme inteligente, concepute special pentru fluxurile de lucru specifice mediului sanitar, sunt utilizate de clienți din domeniul medical care le acordă încredere. Din anul 2020, Quartz Matrix este membru al Asociației Smart Health Cluster, cu care împărtășește obiective comune de implementare a tehnologiilor moderne în medicină.

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *