Publicația industriei TECH regionale

Cele 16 echipe finaliste ale Innovation Labs 2020 se intalnesc online pentru Demo Day, finala programului de anul acesta

București, 8 octombrie 2020 – Programul Innovation Labs 2020 anunță marea finală, Demo Day – Space Edition, în transmisiune live din studio, pe 15 octombrie, ora 18:00. Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții maxime de siguranță, întregul concept al Demo Day a fost reimaginat. Având în vedere dificultățile de la sol din anul acesta, evenimentul va avea loc în studioul Innovation Labs din spațiu și va fi deschis publicului online. Demo Day Space Edition vine la finalul programului de mentorat de șapte luni care a debutat în martie și aduce laolaltă 16 start-up-uri finaliste, din București, Cluj, Iași, Sibiu și Timișoara.
Innovation Labs invită în premieră publicul larg să participe la mare finală a programului, în 15 octombrie, la ora 18:00, pentru o transmisie în direct moderată de către Andrei Pitiș și Pavel Bartoș, pe pagina de Facebook Innovation Labs – www.fb.com/ilabsro.
 
 
Despre Innovation Labs
Programul Innovation Labs, ajuns anul acesta la a 8-a ediție, este organizat de Asociația Tech Lounge, Transylvania Institute of Technology, Asociația Calemis, EduHub și ROSENC cu sprijinul partenerilor principali Orange, Carrefour, BRD – Groupe Société Générale, OMV Petrom, Atos, precum și al partenerului strategic The Romanian-American Foundation, în București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara. 
Innovation Labs este cel mai mare program de pre-accelerare dedicat start-up-urilor tehnice și are ca scop principal creșterea generațiilor tinere de noi de antreprenori români prin crearea unui context actualizat de învățare, practică și debutare în mediul business.
În cele cinci orașe, programul se dezvoltă an de an cu susținerea a zece universități de top din România: Universitatea POLITEHNICA din București, Universitatea din București, Universitatea Babeș–Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj–Napoca, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea Politehnica Timişoara și Universitatea de Vest din Timişoara.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare